Süper Kahramanların Bir Reality Show'u Olsaydı...

Bu proje kesinlikle hayata geçirilmeli!

Geçenlerde tesadüfen bir yerde bunun hakkında bir yazı okudum. O günden beri araştırıyorum. Ve araştırdıkça hevesleniyorum.

Süper kahramanlar gerçek olsaydı ve onların bir 'reality show'ları olsaydı nasıl olurdu düşüncesiyle yola çıkmışlar ve ortaya Super Reality'nin taslağı çıkmış...



Yapım, hükümet için çalışan bir grup süper kahraman olan O.P.A.L. Force'un bir reality show için televizyon karşısına çıkmasını konu alacak. Dizi, sahte bir reality show tadında olacak ve belli ki epey güldürme potansiyeli var.

Genç yapımcı ve oyuncu Justin Piccari'nin başının altından çıkan bu proje, henüz hayata geçirilmemiş. İlk bölümü çekmeye başlamaları için belirledikleri bir bütçe var ve bu bütçeye ulaşmak için de Kickstarter'da bir kampanya başlatmışlar.

İnsanların projelerinin reklamını yapabileceği, bu sayede onların hayata geçirilmesini isteyen insanlardan bağış toplayabileceği bir internet sitesi Kickstarter. Birçok parlak fikrin hayata geçirilmesine aracı olmuş. İnsan gücüyle uçan helikopterlerden tutun, belirli bir mahalleye yapılacak olan kaykay parkına, Veronica Mars filmine kadar birçok proje, hatta Sundance film festivalindeki birçok yapım da Kickstarter'dan bütçe bulmuş.

Super Reality televizyon dizisi için başlatılmış olan kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz. Proje hakkında çok detaylı bilgi vermişler. Ne kadar paraya ihtiyaçları olduğunu, her bir kuruşu ne için kullanacaklarını, projenin nasıl uygulamaya geçirileceğini çok detaylı bir şekilde anlatmışlar.

Ben şimdi karakterlerin tanıtımlarına geçmek istiyorum, ki beni en çok heveslendiren kısım bu oldu. Karakterlerin bir kısmı bildiğimiz süper kahramanları ti'ye alacak, klişelerle dalga geçecek gibi görünüyor. Neyse okuyun da yorumunuzu siz yapın.


Captain Universe (Kaptan Evren)
Paul Mischeshin




Takımın lideri olur. Asla yanlış yapmayan, mükemmel saçlı, mükemmel gülümsemeli, tam bir ideal Amerikan kahramanı, altın çocuk. Şu her şeyi yoluna yordamına göre yapmaya çalışan, disiplinli, düzgün, takımın babası rolünde ve takımın geri kalanına bakılırsa en çok başı ağrıyacak gibi görünen adam.

Lady Justice (Bayan Adalet)
Amie Barsky



Güçlü, bağımsız, sert ve hiçbir şeyden korkmayan bir kadın kahraman. Olaylara olgun yaklaşması ve problem çözme becerisiyle takımın annesi konumunda.

New Moon (Yeni Ay)
Ed Davis



Şu güçlü, sessiz tiplerden. Mahremiyetine çok düşkün, o yüzden bu reality show'da olmaktan hiç memnun değil. Kameralar ne zaman ona yaklaşsa aksi ve soğuk bir ifadeye bürünür. Aynı zamanda inanılmaz bir ahlak ve adalet anlayışı vardır.

Cerebris ve The Beam (Cerebris ve Işın)
Justin Piccari/Taylor Cuqua



Hani herkesin arkadaş çevresinde mutlaka en az bir tane olan ama yeten o vıcık vıcık, canışlı cicişli çiftler olur ya, işte bunlar onlar. İsimlerinden çıkardığım kadarıyla çocuğun zihinsel birtakım güçleri var, kız ise ışınlarla ilgili bir şeyler yapıyor...

Animal (Hayvan)
Heath Harper



Adamın ne televizyon şovuyla, ne hükümetle ne de toplumla hiçbir işi yok aslında. Böyle kaba saba, içen, bir yerlerde sızan, kostüm giymeye bile tenezzül etmeyen, ama gücünün sorumluluğuyla bir yerlerde yardıma muhtaç birini görünce müdahale etmeden edemeyen bir tip. Benim favorim olmaya aday.

Spyder Monkey (Öyümcek Maymun)
Sam La



Ekibin ara sıra hata yapsa da kalbi temiz çocuğu. Kendini kanıtlamaya çok hevesli, o yüzden kaptanın peşinden çok koşmuş takıma girebilmek için. Bana öyle geliyor ki onu sık sık bir yerlerde atlayıp zıplarken görücez.

BluntForce (Kabakuvvet gibi bir şey derdim)
Mark Anthony Vasquez



Eşek sudan gelinceye kadar dövmek isteyeceğiniz, ama yetmedi deyip bir daha gelecek bir adammış BluntForce. Çirkin, uyumsuz, çabuk öfkelenen, şiddete meyilli, ve muhtemelen bir yerlerdeki bir akıl hastanesinden kaçmış psikopat bir tip. Bu da benim favorim olmaya aday.

Buradan da çekilmek istenen bu dizinin küçük bir fragmanını izleyebilirsiniz.

Bu yapımı takip edeceğim, umarım hayata geçebilir. Cidden böyle bir televizyon dizisi hem eğlenceli hem de yeni bir soluk olurdu.

Yorumlar