Asil Harap Artık Wattpad'de!



Sonunda teknolojiye yetiştim ve telefonuma Wattpad indirdim!

Amatör yazarların hikayelerini paylaşabildiği, internete bağlı olmadığınız zamanlarda bile bu hikayeleri telefonunuzdan ya da tabletinizden rahatça okuyabileceğiniz, Kanada yapımı oldukça bağımlılık yaratan bir uygulama. Yalnızca amatör yazarların hikayelerini değil, Dan Brown, Elif Şafak, Suzanne Colins gibi yazarların bazı kitaplarını da bulabileceğiniz ve ücretsiz okuyabileceğiniz bir şey. Aşağıdaki sayfadan uygulamayı inceleyebilir, üye olabilir, telefonunuza indirebilir, kütüphanenizi oluşturmaya başlayabilir ya da yazdığınız hikayeleri paylaşabilirsiniz.


Bir de hikaye paylaşmayı düşünen yazar arkadaşlara kapak tasarımı yapmayı anlatan şu yazımı ve Wattpad'de başarılı olmanın ipuçlarını veren bu yazımı da incelemelerini öneririm: 

Her neyse, gelelim Asil Harap'a... Yayınladığım son bölümünün son derece moral bozucu olduğunu biliyorum. (8. Bölüm Sekizinci Gece'yi okumamış olanlar bu paragrafı okumasın!). Yazarken ciddi ciddi gözlerim dolmuştu ve o zamanlar yurt arkadaşım, "E kendin yazıyosun kendin ağlıyosun, öldürmeseydin o zaman çocuğu, manyak mısın?" diye sorarak beni bazı şeyleri sorgulamaya teşvik etmişti...

Asil Harap, şu anda yaklaşık 242 sayfaya ulaşmış ve neredeyse tamamlanmış bir roman çalışmasının yedi kısmından yalnızca birincisi. Bu birinci kısmın tamamlanmasına ise şu dakika itibariyle 2 (belki son bölümü bölersem 3) bölüm kaldı. Ben Wattpad'den hikaye okuyup takip etmeyi kolay ve rahat buluyorum. O yüzden şimdiye kadar yayımlamış olduğum bütün bölümleri aşağıdaki linkten Wattpad kütüphanenize ekleyebilir ve uygulamayı telefonunuza kurduktan sonra istediğiniz yerde ve zamanda okuyabilirsiniz.

http://www.wattpad.com/story/12761038-asil-harap

Oy verip yorum bırakmayı da ihmal etmeyiniz.

Bu arada severek okuduğum ve listeme eklediğim birkaç başka hikayeyi de kütüphanenize eklemek isterseniz tavsiye ederim:

Lord Fearless (Cücenin Laneti)
Ventus Savaşları

Yorumlar